Cercador per paraules clau
05 maig 2020

L’Escola Bressol de Valldoreix manté l’activitat, tot i el confinament, amb cançons, manualitats i titelles

Des de que el passat 12 de març es va decretar el tancament dels centres educatius amb la declaració de l’Estat d’Alarma per la pandèmia de Covid-19, l’Escola Bressol de Valldoreix porta més de 55 dies sense activitat a les aules. Això no significa que s’hagi trencat el contacte entre els infants de l’escola i les seves educadores, ja que des del centre s’ha estat treballant per mantenir la relació amb els nens i nenes, a través de diferents recursos en línia. En concret, les mestres i educadores han elaborat un seguit de continguts que s’han anat compartint, al llarg del confinament, al blog que l’Escola Bressol té a la xarxa. De moment els nens i nenes i els seus pares i mares han pogut jugar i aprendre des de casa amb activitats preparades per minimitzar els efectes de la quarantena en el desenvolupament dels infants de l’escola.

Cançons, jocs amb les mans, manualitats, petits tallers, receptes de cuina, sessions de contacontes, titelles i fins hi tot activitats especials per celebrar la diada de Sant Jordi, han estat els motius principals dels recursos educatius que les educadores de l’escola han recollit en 6 entrades al l’espai blog, que està a disposició dels infants dins de l’adreça: www.escolabressolvalldoreix.cat.

Tot l’equip de l’Escola Bressol, ha col·laborat en l’elaboració i recopilació dels recursos i materials recollits al blog, uns continguts on hi han posat tota la il·lusió del món, per poder, encara que de forma virtual, seguir a prop dels petits i donant suport les famílies, i deixant ben clar que, malgrat el confinament, segueixen pensant cada dia en elles i ells.

Setmanalment, i mentre duri el tancament de les escoles, les mestres i educadores de l’Escola Bressol de Valldoreix continuaran compartint recursos i materials amb els alumnes i les seves famílies.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix