Cercador per paraules clau
29 maig 2020

El cicle Concerts d’Estiu a Valldoreix omplirà de música les nits dels dissabtes de juliol a la plaça del Casal de Cultura

La música protagonitzarà les nits de tots els dissabtes del mes de juliol amb el cicle de Concerts d’Estiu a Valldoreix que se celebraran a la plaça del Casal de Cultura, tots a les 21:45h. El primer concert serà el dia 4 de juliol, quan podrem gaudir dels “Colors d’Europa” amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, que oferirà una mostra de diverses expressions musicals originàries de diferents indrets europeus. El recital mostrarà part de la tradició musical i diversitat cultural del vell continent. En concret, els 14 membres de la formació musical egarenca repassaran un repertori d’autors com: Tsintsadze, Grieg, Albéniz, Skalkottas i Dvorak.

La flauta de Patricia de No i el Piano d’Emili Brugalla pujaran a l’escenari de la plaça del Casal el dissabte 11 per interpretar un programa de peces clàssiques que visitarà obres de compositors tan reconeguts com Mozart, Granados, Piazzola i Falla, entre d’altres.

Per la tercera parada del cicle els protagonistes seran els veïns de Valldoreix Seon-hee Myong i Peter Thiemann, fundadors i professors de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS). La pianista coreana, que dedica part del seu temps a actuar en concerts socials i caritatius, i el violoncel·lista alemany, que actualment exerceix de Director Artístic de l’AIMS, oferiran una vetllada musical a la fresca amb música clàssica popular, on es podrà gaudir de melodies de les més conegudes de la música de cambra dels compositors Bach, Händel, Popper, Massenet, Mascagni, etc.

La darrera parada dels Concerts d’Estiu a Valldoreix serà el dissabte 25 amb l’actuació de Meritxell Neddermann, que presentarà davant el públic valldoreixenc el seu àlbum debut, ‘In The Backyard of the Castle’ en què oferirà un directe original i d’estil molt personal. La pianista barcelonina mostrarà la seva versatilitat amb un repertori que visitarà estils tan diferents com l’impressionisme, el clàssic, el gòspel, el pop i el soul, que faran que cada tema expressi un to diferent. Durant el concert la Meritxell Neddermann (veus i teclats) estarà acompanyada sobre l’escenari per Martín Leiton (baix), Borja Barrueta (bateria) i Josep Munar (guitarra i teclats).

En aquests moments l’EMD de Valldoreix està treballant per adaptar l’espai a les limitacions d’aforament per evitar contagis de la Covid-19. El nombre final de persones que podran assistir als concerts dependrà d’un estudi de les dimensions de la plaça que ha de garantir la distància de 2m entre els assistents i que s’està elaborant en aquests moments. Igualment, l’administració valldoreixenca obligarà a l’ús de mascaretes al llarg de tots i cada un dels recitals i posarà a disposició del públic gel desinfectant de mans, sempre que les autoritats sanitàries així ho recomanin.

El preu de l’entrada serà de 10 euros per concert, mentre que l’abonament dels 4 concerts costarà 30 euros.

La venda anticipada es farà a l’oficina de Cultura de l’EMD de Valldoreix els dimarts de 9.00 a 13.00h i els dijous de 17.00 a 19.00h. Les entrades que hagin quedat disponibles, es vendran des d’una hora abans de l’inici de cada concert a taquilla. L’aforament serà limitat.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix