Cercador per paraules clau
12 juny 2020

El Cinema a la Fresca torna aquest juliol a Valldoreix amb restriccions d’aforament per la Covid-19

El cicle de Cinema a la Fresca no falla a la seva cita amb les nits d’estiu a Valldoreix i, malgrat les restriccions d’accés i aforament de l’espai per evitar contagis de la Covid-19, la plaça del Casal de Cultura acollirà, tots els divendres del mes de juliol, a les 21:45h la projecció de 5 pel·lícules d’actualitat per a tot tipus de públics. La novetat d’enguany és que el cicle cinematogràfic estarà marcat per la pandèmia de coronavirus, que obligarà a limitar l’aforament de la plaça per garantir la distància entre les persones i a restringir l’accés a l’espai de la plaça per tal de garantir el límit de cabuda de l’espai. Per aquest motiu totes les persones que vulguin assistir al Cinema a la Fresca hauran de recollir prèviament el tiquet gratuït a l’Oficina de Cultura de l’EMD de Valldoreix, en horari: dimarts de 9.00 a 13.00 i els dijous de 17.00 a 19.00 hores.

La primera pel·lícula, adreçada al públic infantil i juvenil i als amants de l’animació , serà ‘Hotel Transylvania 3: Vacances monstruoses’, i es podrà veure el divendres dia 3. La cinta és la tercera entrega de la saga i narra la història de Dràcula, Mavis, Johnny i la resta de la família i els seus amics quan se’n van de vacances al creuer de luxe Monster Cruise Ship. Allà Dràcula se sent atret per la misteriosa capitana del vaixell, Ericka, la besnéta d’Abraham Van Helsing, el notori assassí de monstres i vell enemic de Dràcula. La projecció es farà en català i es apta per a tots els públics.

‘Green book’ serà la proposta del divendres dia 10 de juliol.  El film, guardonat amb 3 premis Òscar, explica la curiosa relació que s’estableix entre Tony Lip, un rude italoamericà del Bronx, i el virtuós pianista de color Don Shirley, quan Lip és contractat com a xofer de Shirley durant una gira de concerts pel sud dels Estats Units. Durant el viatge hauran de confiar en “El llibre verd”, una guia dels pocs allotjaments segurs per a afroamericans. Lip i Shirley són dues persones que hauran de fer front al racisme i els prejudicis, però a les quals la bondat i el sentit de l’humor unirà, obligant-los a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar en el viatge de la seva vida.

Un dia màgic, mentre la June corre pel bosc de tornada a casa, descobreix un vell vagó de muntanya russa abandonat i hi puja. Tot d’una, la June descobreix que és a Wonderland, un parc d’atraccions que havia creat a la seva ment. Aquest és l’argument de la cinta d’animació ‘Wonder Park’ (Parc Màgic) que es podrà veure a la Pl. del Casal de Cultura el vespre del divendres dia 17 i que farà les delícies dels més petits de la vila.

Pel dia 24 el cicle de Cinema a la Fresca ha programat la projecció de ‘La fuente de las mujeres’, un llargmetratge belga dirigit per Radu Mihaileanu i Alain-Michel Blanc que relata la història d’un petit poble d’Orient Mitjà, on la tradició exigeix que les dones vagin a buscar aigua, sota un sol sufocant, a la font que neix dalt d’una muntanya. Leila, una jove casada, proposa a les altres dones una vaga de sexe: no mantindran relacions sexuals fins que els homes col·laborin amb elles en el transport de l’aigua fins al poblat.

L’edició 2020 de la mostra cinematogràfica a l’aire lliure de Valldoreix es tancarà el darrer dia del mes de juliol amb ‘Bailando la vida’ una comèdia britànica on Sandra Abbott, una dona madura i classista, descobreix que el seu marit la està enganyant amb la seva millor amiga, just quan anava a jubilar-se. Alterada pel succés, busca consol en la seva germana gran.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix