Cercador per paraules clau
14 octubre 2020

Un restaurant i una botiga agroecològica, la nova vida del Colmado Víctor de Valldoreix

Dues noves iniciatives empresarials, encetades aquest mes d’octubre, han tornat a omplir de vida l’històric espai del Colmado Víctor de Valldoreix, que estava sense activitat des de feia uns anys. En concret, l’emblemàtic local ubicat al número 85 de l’avinguda de l’alcalde Ramon Escayola, acull ara el restaurant-bistrot ’24k-dires’ i la botiga ‘El graner de la Rural’, de venda de fruites i verdures de proximitat.

Amb l’obertura del restaurant ’24k-dires’, a banda de sumar un actiu més a l’oferta gastronòmica de Valldoreix, es dona continuïtat a la nissaga de comerciants que han regentat el Colmado Víctor des dels seus inicis, atès que la propietària del nou local de restauració és la neta del fundador de la històrica botiga de queviures valldoreixenca. El nou espai culinari està obert tots els dies de la setmana, excepte els dilluns, en horari de 9 a 18h amb una carta basada en la cuina casolana i la dieta mediterrània. Tot i que de moment el ’24k-dires’ només serveix esmorzars i dinars, la voluntat és completar l’oferta amb servei de sopars en un futur. El nou restaurant posa a disposició dels seus comensals un menú de migdia, tant entre setmana cop els caps de setmana, quan també ofereixen l’opció de fer l’aperitiu.

Pel que fa al ‘Graner de la Rural’, amb la posada en marxa de la nova botiga es vol complementar l’oferta de venda de fruites i hortalisses cultivades als camps de Valldoreix, i que l’associació de producció agroecològica ‘la Rural de Collserola’ ja ofereix als seus clients a través de les cistelles que es reparteixen a domicili tots els dijous o a les parades que ‘La Rural’ posa tots els dissabtes als seus camps de Valldoreix (ubicats al carrer Marcos Redondo S/N) i els diumenges a la plaça Miquel Ros de la Floresta. L’oferta del ‘Graner de la Rural’ es complementa amb productes elaborats dins l’àmbit dels barris de muntanya de Collserola com Valldoreix, La Floresta, Les Planes i Vallvidrera. Entre aquests hi trobem la mel i els productes de rusc de ‘Melvida’, la cervesa artesanal ‘La Florestina’, les salsitxes i hamburgueses veganes ‘BonSa’ i la pasta artesanal i ecològica ‘Mi Piace’.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix