Cercador per paraules clau
03 novembre 2020

El Club Esportiu Valldoreix es blinda contra la Covid-19 per acollir el XIVè Torneig Vila de Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix (CEV) serà la seu un any més del torneig World Tennis Tour-Vila de Valldoreix-Trofeu Rise for Good, que des de fa 14 edicions organitzen el club valldoreixenc i l’acadèmia BTT i que porta a la vila les millors raquetes joves del panorama tennístic mundial. El campionat valldoreixenc és una plataforma de llançament per tal que els jugadors aspirants a fer-se un lloc als tornejos del circuit ATP puguin sumar els punts necessaris per entrar a formar part del circ del tennis professional mundial.

Al llarg d’una setmana, del 8 al 15 de novembre, una setantena llarga dels millors tennistes joves arribats d’arreu del món saltaran a les pistes del CEV per disputar el torneig i repartir-se 15.000 dòlars en premis. Enguany però, a més de derrotar als seus rivals a la pista els jugadors hauran de fer front a la dificultat afegida de la pandèmia de Coronavirus, que els obligarà a jugar sense públic i sota unes estrictes mesures sanitàries. Per evitar contagis entre els tennistes el Club Esportiu Valldoreix quedarà totalment blindat i no permetrà l’entrada a socis i espectadors, sent només els jugadors i dos acompanyants per cada jugador qui podran accedir a les instal·lacions del club. En aquesta mateixa línia, els jugadors no s’inscriuran de forma presencial per disputar la fase prèvia i ho hauran de fer per telèfon. Igualment, es prendrà la temperatura a totes les persones autoritzades cada cop que accedeixin a les instal·lacions i hauran d’utilitzar regularment gel hidroalcohòlic per netejar-se les mans, així com respectar la distància de seguretat. Pel que fa als menjars, el restaurant del club estarà tancat i només es podrà disposar de servei per emportar. En cas de detectar-se algun positiu durant la disputa del torneig, se seguiran els protocols i la normativa establerta per les autoritats sanitàries.

En total seran 48 els tennistes que disputaran la fase prèvia entre els dies 8 i 10 de novembre, d’on sortiran els sis classificats que se sumaran al quadre final. En la fase final, que es disputarà entre el 10 i el 15 de novembre, els 6 jugadors classificats de la prèvia se sumaran als 26 tennistes classificats per rànquing ATP en la lluita per endur-se el torneig. També el mateix dia 10 l’organització donarà el tret de sortida al quadre de dobles, que comptarà amb un total de 16 parelles. La final del trofeu tindrà lloc el diumenge 15 de novembre a la pista central del tennis Valldoreix, on es coronarà el guanyador de l’edició 2020 del Torneig Vila de Valldoreix-Trofeu Rise for Good.

Un any més, l’EMD de Valldoreix dona el seu suport a l’organització del torneig que porta el nom de la vila amb una aportació econòmica de 7.000€, per ajudar a tirar endavant una iniciativa esportiva de nivell mundial, que posa el nom de Valldoreix al mapa tennístic internacional. A l’aportació econòmica feta des de l’EMD, enguany se suma el patrocini de la fundació ‘Rise for Good’ de Jordània, que treballa en un programa de desenvolupament d’esportistes joves.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix