Cercador per paraules clau
23 novembre 2020

El Biblioaccés Vall d’Or torna a obrir portes en el Tram 1 del Pla de retorn a l’activitat de la Generalitat

El Biblioaccés Vall d’Or de Valldoreix ha entrat aquest dilluns de ple al Tram 1 del Pla d’obertura progressiva de les activitats, dissenyat per la Generalitat de Catalunya amb motiu de la 2a onada de la covid-19. L’equipament torna a l’activitat obrint al públic els serveis que han estat tancats al llarg de les darreres setmanes.

A l’espera de l’arribada del Tram 2, en aquests moments el Biblioaccés de Valldoreix ofereix als usuaris 5 punts d’accés informàtic per a consultes d’internet i un per a consultes i impressions. També s’han posat a disposició de la ciutadania 16 espais disponibles a la Sala de Lectura, per garantir el preceptiu distanciament social, i on els usuaris/es poden tenir accés a la xarxa d’internet sense fils i a endolls per als seus aparells informàtics/electrònics. No es fa reserva dels espais, així com dels ordinadors i l’ocupació es fa per estricte ordre d’entrada. Pel que fa a la sala infantil, l’aforament màxim és de 6 infants, en horari de dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 17 a 18:45 i els dijous de 17 a 19h. La mascareta és obligatòria a partir de 6 anys.

Igualment, totes les persones que s’acostin al Biblioaccés Vall d’Or podran fer gestions presencials com fer-se el carnet, fer consultes i accedir al préstec al mostrador i retornar documents i llibres durant les 24h a la bústia de devolucions.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix