Cercador per paraules clau
07 desembre 2020

L’EMD-Valldoreix reasfalta aquesta setmana les avingudes de Can Monmany i Joan Borràs

El paviment de l’avinguda de Can Monmany i de l’avinguda Joan Borràs es renovaran al llarg d’aquesta setmana, amb unes actuacions que començaran aquest dimecres dia 9 de desembre i s’allargaran fins el divendres 11 de desembre. Els treballs consistiran en la renovació de la totalitat del ferm de l’Av. del Monmany, en el tram comprès entre la plaça de les Oliveres i el passeig Tossal. Durant les obres aquest tram de carrer quedarà tallat i i el trànsit es desviarà pel passeig Prat, des del passeig Piscina fins al passeig Carena.

Aquesta actuació tindrà una segona fase que s’executarà  el dia següent (10/12) i que comportarà la reparació de les zones més malmeses del tram d’aquesta via entre l’Av. Tossal i la plaça Joan Gassó. Mentre durin els treballs a la Pl. Joan Gassó quedarà anul·lada la parada del bus de la plaça. Les parades alternatives seran la del passeig Guineu i la de la plaça de les Oliveres.

Pel que fa a l’avinguda Joan Borràs, també es farà una renovació total del paviment de la via en el tram delimitat per la rambla Mn. Jacint Verdaguer i l’avinguda Alcalde Ramon Escayola. L’obra a Joan Borràs es farà entre els dies dijous 10 i divendres 11 de desembre.

El cost aproximat de les obres serà de 70.000€, 45.000 per l’actuació de l’Av. del Monmany i 25.000 pels treballs de Joan Borràs.

Av. Monmany, entre plaça de les Oliveres i passeig Tossal:

Av. Monmany, entre Pg. Tossal i plaça Joan Gassó:

Av. Joan Borràs, entre Mn. Jacint Verdaguer i avinguda Alcalde Ramon Escayola:

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-09-2023

934 llums LED més per il·luminar els carrers de Valldoreix

06-07-2023

Avança a bon ritme la renovació de la climatització de la piscina del Complex, que tancarà per obres del 7 d’agost al 29 de setembre

27-04-2023

L’EMD renovarà l’asfalt dels carrers Nard, Pg. Oreneta i Av. mossèn Jacint Verdaguer la setmana vinent

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta