Cercador per paraules clau
03 juny 2021

El Mercadet de Valldoreix amplia l’aforament fins el 70% amb el relaxament de mesures anticovid

El Mercadet de Valldoreix fa un pas més cap a la recuperació de la normalitat i a partir d’aquest dissabte amplia el seu aforament fins el 70% de la seva capacitat, fins ara limitada al 30% des del mes d’octubre de l’any passat. La mesura ve propiciada pel relaxament de les restriccions contra la pandèmia de la Covid-19, decretades pel Procicat a partir de demà divendres 4 de juny. L’ampliació de l’aforament se suma a la tornada al Mercadet, des de de març, de la totalitat de les parades, després de més de tres mesos en què les parades no alimentàries van estat absents del mercat no sedentari de la vila.

Tot i el relaxament de les mesures referents a l’activitat comercial decretades pel Procicat a partir de demà, quan es permet l’ampliació de l’aforament al Mercadet, aquest fet no implicarà que l’EMD hagi  de fer cap modificació de la disposició de les parades i es mantindran les distàncies entre els paradistes com fins ara. La mesura garanteix el manteniment de les distàncies de seguretat entre parades i assegura la separació entre els clients, amb l’objectiu d’evitar possibles contagis. Per això l’administració valldoreixenca seguirà mantenint el precepte de situar les parades en una sola línia, ubicant parades de producte no alimentaris a la zona de l’aparcament de la Pl. de l’Estació i els llocs de venda d’alimentació en pràcticament tota la llargada del C/ Bruc.

Malgrat el respir en les restriccions, que significa l’ampliació de l’aforament, el Procicat no permet encara posar a disposició dels clients productes de prova no destinats a la venda com cosmètics, productes de perfumeria i similars, que impliquin manipulació directa per successius clients. D’igual manera, en els establiments de productes tèxtils els emprovadors seguiran limitats a la utilització per una única persona i després del cada ús s’hauran de desinfecta. Aquestes parades també hauran de garantir la higienització de cada peça de roba que s’emprovi un client abans de facilitar-se al següent client. La mesura s’aplicarà igualment a les devolucions de peces de roba fetes pels clients.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix