Cercador per paraules clau
08 juliol 2021

‘L’Assumpta i el Cebrià et conviden a la Festa’ de David Gutiérrez, cartell anunciador de la Festa Major de Valldoreix 2021

Els gegants Cebrià i Assumpta de Valldoreix són el motiu principal de l’obra guanyadora del Concurs de la Festa Major de Valldoreix d’enguany, que se celebrarà els dies 16, 17, 18 i 19 de setembre. El cartell, creat el barceloní David Gutiérrez de 36 anys, ha estat l’escollit pel jurat, reunit aquest dijous 8 de juliol, com a imatge anunciadora de la festa grossa de la vila, després de seleccionar-la com el cartell guanyador del concurs en la categoria d’adults. La resta de premiats pel jurat han estat, en categoria juvenil l’obra dissenyada per l’artista de Mira-sol Maria Teresa Ripol de 14 anys, mentre que en categoria infantil el premi ha estat per la jove artista santcugatenca Rita Sàbat, de només 7 anys.

El jurat encarregat de triar les obres guanyadores l’han format la vocal de Cultura, Susana Herrada, exercint com a presidenta i els artistes de Valldoreix Ferran Llagostera, Lluís Pérez i Claudia Salamonesco i la dissenyadora gràfica valldoreixenca Nina Munté. El concurs s’ha fet entre les 21 obres presentades, de les quals 9 participaven a la categoria d’adults, 4 a la juvenil i 8 a la infantil.

Com a guanyadors del certamen, David Gutiérrez i Maria Teresa Ripol reben un premi de 300 euros, mentre que Rita Sàbat, guanyadora de la categoria infantil, s’adjudica un lot de material artístic valorat en 100 euros, que l’ajudarà a desenvolupar les seves incipients capacitats pictòriques i gràfiques.

L’obra guanyadora, a banda del premi en metàl·lic i de ser el cartell anunciador de la Festa Major de Valldoreix 2021, esdevindrà la portada del programa d’actes de la Festa Major valldoreixenca, que l’EMD editarà pròximament.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix