Cercador per paraules clau
28 setembre 2021

El teixit comercial de Valldoreix es digitalitza amb el llançament del web www.valldoreixcomerç.cat

El teixit comercial de Valldoreix ha estrenat aquesta tarda la seva pròpia plataforma de promoció de les activitats amb la presentació oficial del web valldoreixcomerç.cat, que ha anat a càrrec de la vocal de Comerç de l’EMD, Elena Degollada. El nou espai a la xarxa és una iniciativa conjunta dels comerços de la vila i l’EMD de Valldoreix per donar visibilitat als productes i serveis que ofereixen les botigues i les empreses de Valldoreix. La idea inicial va sorgir durant el confinament de la Covid-19 i es va gestar en paral·lel a la iniciativa d’anunciar les empreses i comerços a la pantalla de Can Cadena.

La plasmació d’aquella voluntat conjunta ha resultat en un web informatiu que recull la majoria de negocis de la vila -en concret, més de 30 actualment- que compten amb una fitxa individual de cada botiga o empresa, que recull el seu contacte telefònic, l’adreça, la ubicació sobre el mapa, l’adreça web, l’horari d’atenció al públic i una fotografia identificativa. El nou web de comerç també endreça els negocis segons la seva tipologia i els agrupa per categories com: restauració, bellesa, comerços, alimentació, salut i serveis. A més, la nova plataforma compta amb un plànol interactiu on s’ubiquen tots els comerços, així com d’un buscador on es pot buscar l’activitat pel seu nom o paraula clau.

El vessant informatiu del web es completa amb un apartat dedicat a la difusió d’ofertes i promocions, que té la voluntat de ser el vehicle dinamitzador de l’activitat comercial valldoreixenca a la xarxa. Aquest espai permet als comerciants publicar promocions i ofertes dels seus productes per captar nous clients i fidelitzar la clientela habitual. La novetat de valldoreixcomerç.cat radica en la particularitat que cada botiga o empresa pot actualitzar pels seus propis mitjans les ofertes, tot i que sempre compten amb l’assessorament dels desenvolupadors de la plataforma. La difusió de les promocions comercials també té el seu ressò a les xarxes socials, on perfils a Instagram i Facebook específics del portal fan d’altaveu dels continguts del web. Els serveis que la nova plataforma ofereix a comerciants es completen amb un espai de formació, on els botiguers podran descobrir com avançar en la digitalització dels seus negocis i com endinsar-se el comerç electrònic.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix