Cercador per paraules clau
11 novembre 2021

La 5a Milla Solidària arriba a Valldoreix amb un any de retard per culpa de la pandèmia

La festa valldoreixenca de l’esport i la solidaritat recupera la normalitat i tornarà a celebrar-se el proper 12 de desembre a partir de les 11:30h a tocar de l’Institut Arnau Cadell, com ja és tradició. La Milla Solidària de Valldoreix torna amb energies renovades i unes ganes enormes de seguir fent créixer una cursa, que enguany arriba a la 5a edició i que destina la seva recollida solidària de joguines a l’AECC-Sant Cugat, perquè els nens i nenes de les unitats oncològiques hospitalàries puguin viure la màgia del dia de reis.

Amb la recuperació de la Milla Solidària, els carrers de Valldoreix es convertiran de nou en l’escenari ideal per celebrar una cursa que, des de fa 5 edicions, conjuga els valors de l’esport, la inclusió de persones amb discapacitat i la solidaritat. El centre neuràlgic de la matinal esportiva serà, com sempre, l’Institut Arnau Cadell, on a les 11:30 començaran les curses per als infants de les categories Infantil, Aleví, Benjamí, Prebenjamí i la cursa per a pares i nens. Després a les 12:30h serà el torn de la Milla Inclusiva, adreçada als corredors amb discapacitats funcionals. La jornada finalitzarà amb la disputa a les 13h de la Milla Open oberta a tots els corredors nascuts a partir de l’any 2007 (inclòs). A més de les curses, l’EMD de Valldoreix i l’AMPA de l’Institut Arnau Cadell han preparat activitats paral·leles com castells inflables i una xocolatada calenta per a tothom.

Les inscripcions tenen un cost de 4 euros només pels participants a la Milla Open, mentre que la resta de participants (curses infantils i Milla Inclusiva) tenen la inscripció gratuïta. Per inscriure’s s’ha de fer online al web: millasolidariavalldoreix.com, fins el 10 de desembre, i de manera presencial el mateix dia de la cursa abans de l’inici. 

Els i les participants que vulguin sumar-se a la donació solidària d’una joguina per l’AECC-Sant Cugat l’han de portar nova i sense embolicar i han de ser joguines no sexistes, no bèl·liques i amb preferència per jocs educatius i col·laboratius. Els punts de recollida de les joguines son l’EMD de Valldoreix (Rambla Mossèn Jacint Verdaguer Nº 185) de dilluns a divendres de 8 a 14h, fins el 30 de desembre i l’Institut Arnau Cadell (Avinguda Villadelprat, 91-93) el mateix dia de la cursa.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix