Cercador per paraules clau
23 novembre 2021

L’EMD de Valldoreix i les entitats animalistes es donen la mà, un any més, per millorar la vida i la salut dels gats de carrer

L’administració valldoreixenca ha renovat aquest dimarts 23 de novembre el conveni de col·laboració que manté des de l’any 2018 amb les entitats Ciutat dels Gats, Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) i el Cau Amic, per a la millora de les tasques de control de colònies de gats de carrer ubicades al territori de Valldoreix.

L’EMD de Valldoreix vol donar suport a les tasques de gestió de punts on s’han identificat gats de carrer i per aquest motiu s’ha actualitzat un conveni que permet continuar amb les actuacions per ajudar donar solució a aquest problema i per garantir unes bones condicions de vida i de salut pels animals. És per això que l’EMD renova la subvenció anual de 5.000 € per col·laborar amb les entitats dedicades a la protecció animal, en concret per a la gestió de colònies de gats a Valldoreix.

De la seva banda, les entitats Cau Amic, Ciutat dels Gats i Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) es comprometen a desenvolupar les tasques de fer el contacte amb la persona que alimenta la colònia; capturar amb gàbia els animals que no estiguin esterilitzats; traslladar els animals a les consultes veterinàries contractades; tutelar el procés d’esterilització dels animals i d’altres tractaments veterinaris necessaris pel control sanitari de la colònia; recollir els animals esterilitzats i fer el retorn a la colònia; i comprar el material necessari per a dur a terme les actuacions esmentades.

La distribució de la quantia de 5.000€ de la subvenció es farà de forma proporcional a la distribució de colònies pactada per les entitats amb l’Ajuntament de Sant Cugat, de la següent manera: Ciutat dels Gats s’ocuparà de 9 colònies, per les quals rebrà una assignació propera als 1.800€; mentre que Cau Amic es farà càrrec de 13 colònies i rebrà uns 2.400€. La PAS s’encarregarà de gestionar 3 colònies per un import proper als 700€.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix