Cercador per paraules clau
13 desembre 2021

La 5a Milla Solidària torna amb força després de l’aturada de la Covid amb més de 370 participants

Un diumenge radiant i amb una temperatura agradable, malgrat l’època de l’any, van donar la benvinguda als més de 370 corredors i corredores que es van citar a la línia de sortida de la 5a Milla Solidària de Valldoreix, a tocar de l’IES Arnau Cadell. Els atletes, a més de gaudir d’una matinal esportiva molt disputada, van sumar el seu granet de sorra a la campanya solidària amb la secció local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, per portar joguines per Nadal als infants malalts de càncer, hospitalitzats al Parc Taulí.

El santcugatenc Josep Díaz i l’Elisabet Martínez van ser els guanyadors absoluts de la V Milla Solidària de Valldoreix, disputada, com és preceptiu, sobre el circuit d’1,6 quilòmetres traçat pels carrers del barri valldoreixenc de Sant Jaume. Pepe Díaz va aturar el cronòmetre en 4 minuts 51 segons i es va imposar a David Duran i Xavi Domenech, que el van acompanyar al segon i tercer graons del podi, respectivament. De la seva banda, Elisabet Martínez va ser més ràpida entre les dones, superant a Anna Bosch i Judith Palau, que van completar el quadre d’honor.

Més enllà de la categoria open masculina i femenina també es va disputar la Milla Inclusiva adreçada a persones amb discapacitat física o psíquica, que va comptar amb una nombrosa afluència de corredors i corredores amb prop d’una vintena de participants, que, un any més, van demostrar que en el món de l’esport no hi ha barreres.

A la festa de l’esport la inclusivitat i la solidaritat a Valldoreix van tenir igualment molt protagonisme els més petits, que van disputar la prova a una distància adaptada a les diferents categories sobre un circuit de 800 i 600 metres.

La jornada es va completar amb una xocolatada per a tots els assistents, un castell inflable per als nens i nenes i amb la recollida de més de 100 joguines per a lliurar als infants hospitalitzats a la unitat d’oncologia de l’Hospital de Parc Taulí de Sabadell.

 

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix