Cercador per paraules clau
19 març 2015

La Biblioteca Vall d’Or acull l’exposició ‘Consum, com som’ durant tota aquesta setmana

La mostra, que està impulsada per l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, vol ser una reflexió sobre tots els aspectes de la nostra vida com a persones consumidores i alhora proporcionar la informació i les eines necessàries per consumir responsablement.

‘Consum, com som’ és una exposició interactiva que s’estructura en quatre grans blocs temàtics al qual li correspon un dels quatre mòduls informatius i multimèdia que composen la mostra. Els quatre grans blocs són: Qui vetlla per tu com a consumidor?, Quins són els nostres drets?, Som bons consumidors? i L’etiqueta ens ajuda a escollir millor.
Els quatre mòduls disposen de suport multimèdia i mentre el primer és només informatiu i projecta un audiovisual, la resta de mòduls disposen de pantalles tàctils per a la informació interactiva.
Amb aquesta exposició l’àrea de Comerç de l’EMD de Valldoreix aprofundeix en la difusió entre els veïns i veïnes de la vila dels seus drets com a consumidors i per a la promoció d’actituds de consum responsable entre els valldoreixencs. L’exposició s’adreça a tota mena de públic, però especialment a escolars d’edats compreses entre 8 i 15 anys.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu