Cercador per paraules clau
17 maig 2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

Un nou assassinat masclista, aquest cop de la veïna de Vic, Rachida, desapareguda el passat 19 d’abril, presumptament a mans de la seva parella i que aquesta setmana se l’ha considerada com a víctima de violència masclista, va marcar l’inici del plenari de maig de l’EMD de Valldoreix amb un minut de silenci. Un cop fet l’acte d’homenatge i denúncia es va procedir amb l’ordre del dia, que no incloïa cap moció dels grups polítics, aprovant per unanimitat el calendari festiu pel 2025, que fixa el 3 de març, dia de Sant Medir i el 16 de setembre, diada de Sant Cebrià, com a festius locals de la vila.

També amb els vots favorables de tots els membres de la Junta de Veïns es va donar llum verda a l’aprovació per prorrogar les concessions de l’Escola de Música de Valldoreix (per 2 anys) i el del restaurant de la Casa de la Vila, Momotaro (per 1 any). La unanimitat es va instal·lar de nou a Sala de Plens per aprovar la 7a modificació pressupostària de l’any, que serveix per suplementar la partida de mobilitat i finançar actuacions de millora del trànsit a la zona de l’estació i per materialitzar la moció del PP per a la creació d’una zona de ‘petó i adéu’ a l’Av. Villadelprat.

Fins al final de la sessió l’activitat de control va prendre el protagonisme amb les qüestions econòmiques i de gestió ordinària i organització interna com a temes principals.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril

22-03-2024

Foment de l’ús del català i ambició climàtica al Ple de març de Valldoreix