Cercador per paraules clau
04 juliol 2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

Les aventures de Mario i Luigi, els germans més famosos dels videojocs de Nintendo, donen aquest divendres el tret de sortida a l’edició d’enguany del Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix. És una de les cites més esperades pel veïnat de la vila que, any rere any, aprofita les temperatures més agradables de les nits estivals valldoreixenques per gaudir de propostes cinematogràfiques actuals i que en cada edició aplega a centenars de veïns i veïnes a la plaça del Casal de Cultura. La programació, que arrenca demà divendres dia 5, s’allargarà fins el divendres 26 de juliol. 

L’EMD de Valldoreix, juntament amb la Taula de Cinema (formada per Valldaurex, VEN i Ass. Veïnat Progressista) i la Taula de Joventut, han elaborat un programa de quatre pel·lícules de temàtiques i estils diversos i per a tots els públics. El cicle comença el 5 de juliol amb ‘Super Mario Bros: La pel·lícula’, film d’animació protagonitzat pels germans Mario i Luigi que acaben d’obrir el seu propi negoci a Brooklyn, i comencen amb mal peu. En la reparació d’una fuita, son absorbits per una canonada on se separen. És llavors quan Mario emprendrà una missió per trobar al seu germà, amb l’ajuda del xampinyó Toad i la princesa Peach.

La segona cita del cicle serà el 12 de juliol amb la pel·lícula ‘Escape Room. La pel·lícula’, una comèdia adreçada a tots els públics que ens presenta a quatre amics, una habitació, molts secrets i una única via de sortida: la veritat. Una comèdia que posa potes enlaire els plans de dues parelles disposades a passar una gran nit en un escape room. Si volen sortir d’aquest joc tan imprevisible com eixelebrat, hauran de posar a prova la seva amistat.

La tercera parada del Cinema a la Fresca serà amb ‘Wonka’, el musical protagonitzat per Timothée Chalamet basat en el personatge protagonista de ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’ de Roald Dahl i que explica la història de com el major inventor, mag i xocolater del món es va convertir en l’extravagant Willy Wonka, centrant-se en la seva joventut i com va conèixer a un Oompa-Loompa en una de les seves primeres aventures.

La darrera escena del Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix arribarà el 26 de juliol, quan coneixerem la història d’Andrew Neiman, un jove i ambiciós bateria. La seva carrera canviarà quan
Terence Fletcher, que dirigeix el conjunt de jazz d’un prestigiós Conservatori de Música de la costa est estatunidenca, el tria per formar part del grup. La passió del noi, combinada amb l’exigència del professor, portaran el protagonista al límit de les seves capacitats

Totes les sessions del Cicle de Cinema a la Fresca començaran a les 21:45, seran gratuïtes i tindran l’aforament limitat. 

Consulta i descarrega’t aquí el programa del: Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix 2024 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu