Cercador per paraules clau
09 octubre 2024

El traspàs del transport urbà, la mobilitat i l’aparcament centren la reunió EMD-AMB

El president de l’EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, acompanyat dels vocals de l’equip de govern Ramon Segura (Economia) i Xavier Humet (Mobilitat), es van desplaçar aquest dilluns a la seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a la Zona Franca per reunir-se amb Joan Maria Bigas Serrallonga, el seu director de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat. La reunió va servir per traslladar a l’AMB la voluntat de l’EMD de fer efectiu el traspàs del servei de transport urbà de Valldoreix a l’ens metropolità, per tal de donar compliment a la legalitat vigent.

Durant la trobada també es va posar sobre la taula la possibilitat d’implementar a la vila el servei de lloguer de bicicletes ‘AMBici’, així com estudiar l’ampliació del servei de ‘BiciBox’ a l’estació i explorar l’opció de poder incorporar, a través de l’AMB, més punts de càrrega de vehicles elèctrics a Valldoreix. Per últim, des de l’EMD es va presentar una petició de col·laboració tècnica i econòmica per a fer realitat la urbanització de l’àrea d’aparcament de la plaça de Can Cadena.

Des de l’AMB es van mostrar receptius a estudiar les propostes plantejades des de Valldoreix i les dues administracions es van emplaçar per seguir treballant per fer realitat aquests projectes.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

09-10-2024

El traspàs del transport urbà, la mobilitat i l’aparcament centren la reunió EMD-AMB

07-10-2024

La cultura i la tradició de Valldoreix tenen la seva cita anual aquest diumenge a l’ermita de la Salut

03-10-2024

La demanda del bus de Valldoreix creix prop d’un 15% durant el 2023

28-09-2024

El Ple de setembre aprova agilitzar les llicències d’obres i posa fre a l’increment retributiu del govern