Cercador per paraules clau
23 octubre 2024

‘Trilogia Rusiñol’, ‘El tartuf de Moliere’, ‘Anònim Venecià’ i ‘El Drapaire’ a la Mostra de Teatre de Valldoreix 2024

L’obra ‘Trilogia Rusiñol’ interpretada per les tres companyies teatrals valldoreixenques (Grup de Teatre Espiral, Magma 2011-La Serreta i Marxosos El Cercle) aixeca, el diumenge 10 de novembre el teló de l’edició 2024 de la Mostra de Teatre de Valldoreix. ‘Trilogia Rusiñol’ són tres obres en una, on les tres companyies representen les obres ‘Rusiñol, Arajuez 1931’ de Montserrat Cornet i ‘La feminista’ i ‘Gente bien’, escrites pel mateix Rusiñol.

El diumenge 17 de novembre serà el torn de la companyia de teatre Quatre Per Quatre, que presentarà ‘El Tartuf de Moliere’, on un home pietós i adinerat d’una família benestant, acull a casa seva un fals devot. En aquest clàssic del teatre universal escrita per Molière hi trobem amb la comicitat característica de l’autor, la impostura i la doble moral que sota l’aparença d’una actitud de bonhomia i humilitat, si amaga la hipocresia i falsedat humana.

Un drama romàntic interpretat únicament per un home i una dona, que explica la història d’un matrimoni que porta vuit anys separats i que ell li demana a ella que es tornin a trobar a Venècia. Aquest és el fil argumental principal de l’obra ‘Anònim venecià’, que la companyia de Teatre Enric Borràs portarà a escena el dissabte 24 de novembre, en la tercera cita de la Mostra de Teatre 2024.

La cloenda del cicle escènic serà el diumenge 1 de desembre i anirà a càrrec dels grups de teatre de Valldoreix i Sant Cugat; Amants del teatre, Dxoc teatre, El Cercle, Fila Zero, Grup de Teatre Espiral, Magma-La Serreta i Pedra i Sang. Tots plegats donaran vida a ‘El drapaire’, un personatge que, amb la saviesa que li ha donat el fet de caminar pel món compartint tota mena d’emocions, ens farà qüestionar algunes de les contradiccions més patents de la nostra societat. Aquesta és una obra que ja es va estrenar el 29 de novembre de l’any 1992 al Casal de Cultura de Valldoreix.

Totes les representacions tindran lloc a la Nau de Cultura a les 19h. El preu de les entrades a totes les representacions és de 5 euros (excepte a la ‘Trilogia Rusiñol que és gratuïta amb reserva prèvia) i es poden comprar a través de l’enllaç: linktr.ee/culturavalldoreix. Les entrades que quedin disponibles es vendran des d’una hora abans de l’inici de cada representació a l’entrada de la sala.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

23-10-2024

‘Trilogia Rusiñol’, ‘El tartuf de Moliere’, ‘Anònim Venecià’ i ‘El Drapaire’ a la Mostra de Teatre de Valldoreix 2024

18-10-2024

Prohibició de pas de camions de grans dimensions i promoció de l’activitat comercial al ple d’octubre

09-10-2024

El traspàs del transport urbà, la mobilitat i l’aparcament centren la reunió EMD-AMB

07-10-2024

La cultura i la tradició de Valldoreix tenen la seva cita anual aquest diumenge a l’ermita de la Salut