Cercador per paraules clau
04 febrer 2025

Assetjament, xarxes socials, criança, escola i comunicació familiar, al cicle ‘Xerrades educatives per a famílies’

L’EMD de Valldoreix, amb el suport de la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona i en col·laboració amb l’Escola Ferran i Clua, l’Escola Bressol i les ampes dels dos centres educatius, ofereix un cicle de xerrades online adreçades a les famílies. Les sessions, que es desenvoluparan al llarg dels mesos de febrer, març, abril, maig i juny a raó d’una xerrada mensual, aprofundiran i educaran sobre com afrontar temes com l’assetjament, l’ús de les xarxes socials, la criança, la relació de les famílies amb l’escola i la comunicació entre pares i fills.

L’inici del cicle serà aquest proper 13 de febrer amb la xerrada ‘L’assetjament. Eines i estratègies per evitar l’assetjament i actuar quan apareix’ i està adreçada a famílies amb fills entre els 6 i 12 anys. Durant la sessió tractarà es compartiran i clarificaran situacions de risc d’assetjament i es buscaran estratègies per fomentar canvis i afavorir l’acompanyament positiu. 

Inscriute a la xerrada: ‘L’assetjament. Eines i estratègies per evitar l’assetjament i actuar quan apareix’

Treballar estratègies per treure el màxim profit de les pantalles, fomentar la responsabilitat i l’autonomia dels infants i oferir una visió crítica i constructiva sobre com són les emocions que ens governen durant la nostra experiència digital són els objectius de la xerrada ‘Xarxes socials, límits i fills: la importància dels límits en l’ús de les xarxes socials’, que tindrà lloc el 12 de març i s’adreça també a famílies de 6 a 12 anys.

Inscriute a la xerrada: ‘Xarxes socials, límits i fills: la importància dels límits en l’ús de les xarxes socials’

La tercera cita, programada pel 10 d’abril i destinada a pares i mares amb fills de 0 a 3 anys, portarà per títol: ‘Eines per ajudar els fills i filles a créixer. Desenvolupament del nadó. Rol parental’ i estarà centrada en donar a conèixer la importància d’una criança positiva, dels vincles, les relacions, etc. per tal d’adquirir les eines necessàries per a un bon creixement de l’infant.

Inscriute a la xerrada: ‘Eines per ajudar els fills i filles a créixer. Desenvolupament del nadó. Rol parental’

‘Les relacions família i escola des d’edats primerenques’ serà la penúltima xerrada del cicle el dia 21 de maig, on es treballarà el valor afegit de participar i/o implicar-se al centre educatiu, així com el valor de les relacions amb les altres famílies i la tasca de l’AMPA/AFA. Adreçat a les famílies amb fills de 0 a 6 anys.

Inscriute a la xerrada: ‘Les relacions família i escola des d’edats primerenques’

El 4 de juny es clourà el cicle amb la xerrada ‘Educació i comunicació’, on els pares i mares amb fills de 0 a 6 anys podran aprendre eines per poder gestionar les emocions, utilitzant la intel·ligència emocional de forma transformadora i creativa, i per exercir el rol educatiu de forma positiva i assertiva.

Inscriute a la xerrada: ‘Educació i comunicació’

Totes les sessions seran online i se celebraran a les 17:30h. Per poder participar cal inscriure’s a través dels enllaços de la notícia o escanejant els codis QR del cartell.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-02-2025

Assetjament, xarxes socials, criança, escola i comunicació familiar, al cicle ‘Xerrades educatives per a famílies’

31-01-2025

Ple de gener; prórroga del pressupost i estrena del nou vocal de Vox

22-01-2025

La Programació Continuada 2025 arriba a Valldoreix els mesos de febrer, març, abril i maig

17-01-2025

L’Escola Jaume Ferran i Clua de Valldoreix celebra mig segle educant els infants de la vila