Cercador per paraules clau
03 gener 2017

La Cavalcada Inclusiva de Valldoreix visitarà enguany els usuaris d’ASDI, Jeroni de Moragas i dels centres Aspasur i Guru

La iniciativa, que enguany arriba a la 5a edició, també repartirà il·lusions i regals al col·lectiu de persones grans de les residències Jardins de Valldoreix, Virgen de la Puerta, Residència Vila de Valldoreix, Centre Rossinyol i el Centre Díaz.

Un any més la Cavalcada de Valldoreix s’aproparà a tots els col·lectius de la vila amb una nova edició de la Cavalcada Inclusiva en què Ses Majestats els Reis d’Orient repetiran la visita a aquelles persones que per dificultats de mobilitat o per la seva avançada edat no poden desplaçar-se a trobar la cavalcada popular. El projecte el va endegar l’EMD de Valldoreix l’any 2012 i enguany compleix 5 anys portant la màgia de la Cavalcada de Reis a les seus de les entitats esmentades, de manera que tothom pugui gaudir d’un dels dies més il·lusionants de l’any.

Durant les visites, el Rei Melcior i dos patges, portaran obsequis en forma de joguines, llibres, pel·lícules, etc. als usuaris i residents dels centres d’ASDI, de la residència de la Cooperativa Estel de la Fundació Jeroni de Moragas i del Centre GURU, entitats totes amb les seves seus a Valldoreix, com també tenen la seva seu a la vila les cinc residències per a la gent gran citades anteriorment. Com en les 4 edicions anterior, des de l’EMD de Valldoreix s’espera que la iniciativa tingui una gran acollida entre els destinataris, que acostumen a gaudir amb intensitat de la visita sorpresa.

Enguany, i atesa la gran demanda de centres que han sol·licitat la visita de la Cavalcada Solidària, els Reis Mags es ampliaran a dos els dies que estaran fent visites per Valldoreix. En concret seran els dies 4 i 5 de gener quan se celebraran les trobades. El dimecres dia 4 la comitiva reial es desplaçarà als centres geriàtrics per lliurar regals als seus usuaris, mentre que les visites a les institucions per a persones amb necessitats especials estan programades pel dijous dia 5.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-11-2018

La germanor, el reconeixement i l’entreteniment, pilars de la 2a Setmana de la Gent Gran de Valldoreix

08-11-2018

Tot a punt per a la celebració de la II Setmana de la Gent Gran de Valldoreix

09-10-2018

El Casal d’Avis visita una exposició sobre la influència en l’art de tècniques esotèriques des dels anys cinquanta

05-10-2018

El Casal d’Avis presenta avui una exposició dedicada al creixement artístic de Miquel Pellicer i la seva néta