Cercador per paraules clau
05 gener 2017

Tot a punt a Valldoreix per a l’arribada dels tres Reis Mags

Avui dijous  5 de gener, a partir de les 17.45h, la plaça del Casal de Cultura tornarà a vestir-se de gala per donar el tret de sortida a la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient que, acompanyats per la tradicional comitiva de carrosses engalanades, iniciaran el recorregut pels carrers de Valldoreix.

Un any més la nit més màgica de l’any pels més petits començarà amb la cavalcada del Reis Mags organitzada per l’EMD de Valldoreix. Abans però, els que estiguin a la plaça Maria Sabater (final del recorregut de la cavalcada) esperant l’arribada de Ses Majestats podran gaudir de diferents activitats infantils i espectacles d’animació.

Serà a les 17.45h quan es donarà el tret de sortida de la comitiva, que recorrerà els carrers de Valldoreix, posant punt i final al recorregut a la plaça Maria Sabater, després de passar per diferents carrers de la vila.

El recorregut serà: Plaça del Casal de Cultura (C/ Sant Albert cantonada amb Rbla. Mn. J. Verdaguer) Rbla. Mn. J. Verdaguer, Pl. Pompeu Fabra, Pl. Mas Roig, Av. Mossèn Jacint Verdaguer, Pg. Oreneta, Pl. dels Ocells, Av. Alcalde Ramon Escayola, Pg. Nard fins a la Pl. Maria Sabater, on els Reis faran l’ofrena al nen Jesús a l’església de l’Assumpció.

Per aquells que no segueixin la rua i vulguin esperar l’arribada dels Reis Mags a la plaça Maria Sabater, l’EMD de Valldoreix ha organitzat un seguit d’activitats infantils. Un Taller de Fanalets de Reis, un Taller de Desitjos (A partir de les 18:00h), l’Actuació musical de la Xinkilin Swing Band (A partir de les 18:00h) i una Xocolatada per a tothom (apta per a celíacs) (A partir de les 18:30h) són algunes de les propostes pensades per l’EMD per amenitzar l’espera.

Un dels elements de més tradició en qualsevol cavalcada són els caramels que es reparteixen des de cadascuna de les carrosses i enguany tampoc faltaran. En total seran 400 quilos de caramels els que es llençaran des de les carrosses.

Una vegada finalitzat el recorregut de la cavalcada, la plaça Maria Sabater serà l’espai on els Reis Mags recolliran les cartes dels nens i nenes de Valldoreix. Aquest també serà el moment en què el president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, i l’equip de govern donaran la benvinguda als Reis Mags i els agrairan el llarg viatge fan cada any per visitar Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu