Cercador per paraules clau
15 juny 2017

Les obres de remodelació de l’avinguda Mas Fuster ja estan enllestides i obertes al trànsit

Els treballs de remodelació de l’avinguda Mas Fuster, en el tram que va des de Can Cadena- Ctra. de la Floresta fins el carrer de la Pau, han quedat finalitzades aquest dimecres, quan s’ha obert definitivament el pas de vehicles per la via.

Les actuacions dutes a terme han servit per millorar la convivència entre vehicles i vianants, a més de renovar elements urbans molt deteriorats, com era el paviment de la calçada, el panot de les voreres i la calçada. L’obra també ha previst la reubicació de les parades d’autobús.

El projecte s’ha centrat en la reforma de les tres cruïlles de l’esmentat tram per millorar l’espai públic. És per això que a la cruïlla de l’avinguda Mas Fuster amb la carretera de la Floresta, s’ha suprimit la zona de jocs infantils (que va quedar ubicada al parc del CAP), deixant espai per acollir una nova zona enjardinada que quedarà acabada en breu. A la cruïlla amb el carrer Sant Francesc s’ha aprofitat l’espai de vorera per generar un gran escossell per a la plantació d’arbres.

Per últim, a la confluència amb el carrer de la Pau, la via esdevé de plataforma única per tal d’ampliar l’espai de plaça, on s’ubica la font i la creu en memòria de Mn. Jacint Verdaguer.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu