Cercador per paraules clau
26 juny 2017

La pianista Clara Peya posa el ribet d’or a la 4a edició dels Concerts al Castell de Canals

Amb l’arribada del mes de juny a Valldoreix, els vestigis del Castell de Canals s’engalanen per donar la benvinguda als artistes que, any rere any, conformen el programa de concerts que degusten de forma pausada els poc més d’un centenar d’espectadors que permet el limitat espai disponible.

I és en aquest racó envoltat de natura, amb el teló de fons del castell valldoreixenc i un sostre d’estels, que es va presentar la pianista Clara Peya que va visitar Valldoreix per donar forma a la cloenda del cicle i on va presentar el seu nou disc ‘Oceanes’. El nou treball d’estudi de la compositora, que és un homenatge a totes les dones empoderades que han format part de la vida de l’artista. Amb l’aigua com a element vehicular de les diferents peces musicals, el concert va resultar en un torrent d’energia desplegada per la intèrpret que va aixecar el nombrós públic dels seus seients per dedicar-li una calorosa ovació.

El cicle musical de l’edició d’enguany va permetre gaudir dels sis músics de la Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO), que acompanyats a la veu de la catalana Sandra Sangiao, van oferir el seu repertori de música tradicional dels Balcans i gitanos i jueus de l’est d’Europa el 3 de juny. La segona cita la va protagonitzar l’Orquestra de Cambra Harmonia de Terrassa, que el 10 de juny van interpretar temes clàssics de compositors tan coneguts com Mozart, Ravel, Toldrà i Montsalvatge. El 3er dissabte de juny el cicle es va traslladar aquest any per primer cop a l’Església de l’Assumpció de Valldoreix per donar cabuda al programa de cant coral, encapçalat per la Coral l’Harmonia de Valldoreix, que acompanyada per les corals de la Federació Farmacèutica, l’Orfeó Enric Morera, la Jove Orquestra de Sant Cugat i diferents solistes, es van encarregar d’interpretar la ‘Missa de la coronació’ de Mozart. El recital va servir per celebrar el XXXVè aniversari de la Coral l’Harmonia.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu