Cercador per paraules clau
26 setembre 2017

L’EMD manté l’aturada de la seva activitat institucional mentre continuï la repressió de les llibertats a Catalunya

L’activitat política de l’EMD de Valldoreix es mantindrà suspesa ‘sine die’ mentre l’Estat espanyol no cesi en la repressió de les llibertats individuals i col·lectives dels catalans. La mesura, adoptada aquest dimarts, compta amb el suport dels regidors i regidores dels partits sobiranistes amb representació al Ple de l’EMD de Valldoreix (PDeCat-Demòcrates-Actuem, ERC-MES, CUP-PC).

El manteniment de l’aturada en les activitats representatives dels càrrecs polítics a la Junta de Veïns de Valldoreix iniciada el passat dijous, es mantindrà mentre l’Estat mantingui la seva política d’atac a les institucions de Catalunya i la repressió de les llibertats democràtiques dels catalans. Aquesta mesura implica la suspensió de la sessió Plenària Ordinària i l’Audiència Pública que havien de tenir lloc aquest dijous a la tarda.

El president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, ha justificat la mesura per ‘l’excepcionalitat de la situació política que està vivint el país. Hem de lluitar perquè es respectin els drets i llibertats de la ciutadania i no podem permetre que a la Catalunya del segle XXI s’estiguin imputant i detenint persones per les seves idees polítiques’.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu