Cercador per paraules clau
04 octubre 2017

Èxit de la 5ª edició de l’Oktoberfest de Vall d’Or, que aplega més d’un miler de persones a l’Espai Garden

La 5a Oktobersfest de Vall d’Or va transportar un any més Valldoreix al cor d’Alemanya, amb una festa de concerts de música per a tots els gustos, actuacions de folclore tradicional, concurs de vestits bavaresos i els millors àpats alemanys, que es va allargar durant tot el dissabte. Des de les 12 del matí fins a la 1 de la matinada, més d’un miler de valldoreixencs es van donar cita a l’Espai Garden, que durant tot el dissabte es va convertir en un enclavament de Munic a ple centre de Valldoreix.

Les paraules del president de l’EMD-Valldoreix van inaugurar oficialment la festa, mentre que la Big Band de l’Escola de Música es va encarregar de donar el tret de sortida musical a la celebració. Professors i alumnes del centre musical de Valldoreix es van coordinar per fer gaudir al públic d’una jornada protagonitzada pel bon ambient i la gastronomia tradicional.

A les 2 de la tarda va ser el torn de 25 músics provinents del cor de Munic. Els ‘Blaskapelle Ei-gspuit’ van animar els assistents amb cançons purament bavareses, creant un intens lligam amb la cultura i tradicions del länder alemany, acompanyant així el tradicional dinar amb el que es caracteritzen els pobles i ciutats de la regió de Bavària.

A partir de les 6 de la tarda l’Orquesta Vinylics va oferir un espectacle rocker, amb cançons amb les que era impossible quedar-se quiet i amb els que els més petits fins als seus avis i àvies van omplir la pista de ball.

L’esperat concurs de vestits tradicionals bavaresos va tenir lloc a les 8 del vespre. Aquells que es van atrevir a viure l’Oktoberfest d’una manera completament bavaresa van sortir a l’escenari en parelles i, després d’una intensa deliberació per part del jurat, aquest va donar a conèixer l’ajustada classificació i va otogar els premis als merescuts guanyadors. Després de la competició The Blues Breakers van continuar fent ballar al públic fins que l’Oktoberfest va abaixar el teló fins l’any vinent.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

07-05-2024

El CAP de Valldoreix acull una prova pilot per implantar la prescripció social

05-10-2022

La tradició de l’Aplec de la Salut torna a Valldoreix el diumenge 23 d’octubre

01-06-2021

El Casal d’Avis celebra 37 anys de vida de l’entitat amb un recital líric i felicitant els socis nonagenaris

10-02-2021

La Xocolatada Solidària contra el càncer infantil de l’Associación Anita s’adapta a la pandèmia