Cercador per paraules clau
10 novembre 2017

El Quadrangular de Tennis i Pàdel se suma als actes de celebració dels 50 anys del Club Esportiu Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis organitzen aquest dissabte una trobada palística on el C.T. Natació Sant Cugat, el Junior, el Set Ball i el C.E. Valldoreix s’enfrontaran en una competició celebrada en el marc del 50è aniversari de l’entitat valldoreixenca.

 Els partits de pàdel i tennis es disputen demà a la tarda, a partir de les 15:00h i fins a les 19:00h, a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, amb activitats per als més petits, àpats i l’esperada entrega de trofeus final. Els equips dels quatre clubs de Valldoreix i Sant Cugat competiran en tres categories: Juvenil (sub 16), Absolut i Sènior (més de 40 anys) d’un campionat dirigit pel tècnic de la Federació Catalana de Tennis i la RFET, Roger Badia.

La competició esportiva començarà amb l’entrega d’una samarreta commemorativa del torneig a cada participant abans el començament dels enfrontaments de tennis, previst per les 15:00h, mentre que el tret de sortida al pàdel es donarà una hora més tard. L’organització no s’oblida dels més petits i hi haurà disponibles activitats com mini-tennis, a més d’una xocolatada per a tots els participants.

L’organització ha previst que el torneig de tennis i pàdel es disputi per parelles, tant la categoria femenina com a la masculina en totes les categories, exceptuant la categoria absoluta del tennis, que a banda dels dobles, es disputarà també en modalitat individual femenina i masculina.

A les 19:15h es farà el lliurament de trofeus als guanyadors i guanyadores que hagin sumat més punts al llarg del torneig. Els partits tindran una durada aproximada de 50 minuts, amb 5 minuts d’escalfament i 45 de matx. La puntuació del quadrangular serà d’un punt per joc guanyat. L’encarregat d’arbitrar les trobades serà Alberto Cerezo mentre que Siscu Violeta ho farà pels partits de pàdel.

La disputa del quadrangular de tennis i pàdel s’emmarca dins dels actes de celebració del 50è aniversari de l’entitat i dóna el relleu al 1r Congrés Nacional de tennis i pàdel, celebrat fa pocs dies al Club Esportiu.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu