Cercador per paraules clau
04 desembre 2017

L’encesa de l’arbre de Nadal omple de llum l’inici de les festivitats nadalenques a Valldoreix

Els infants valldoreixencs no van faltar a la cita amb encesa dels llums de l’arbre de Nadal i l’emotiva penjada de desitjos, amb l’acompayament de l’orquesta de l’Escola de Música, els tallers per als més petits  i un berenar calent per fer passar el fred.

 L’intens fred amb el que va arribar desembre no va evitar que l’arbre de Nadal es convertís divendres passat en el punt de trobada dels més de 300 infants, acompanyats de mares, pares i avis imbuïts amb l’esperit de Nadal, que van seguir amb atenció la tradicional encesa dels llums i van esclatar d’alegria quan finalment es va donar la benvinguda a la temporada de festivitats nadalenques de la vila.

L’EMD va convocar tothom el passat 1 de desembre davant l’arbre de Nadal de la Plaça Maria Sabater, a tocar de l’església de l’Assumpció, per rebre com cal el Nadal a Valldoreix. Els nens i nenes que van omplir la plaça durant tota la tarda es van entretenir amb divertits tallers on van poder confeccionar un petit arbre de nadal i crear la seva pròpia titella de dit. Els melindros i la xocolata calenta van ser els encarregats d’escalfar una tarda que, tot i que es va presentar molt freda, no va aconseguir aturar als alumnes del Ferran i Clua de penjar entre les branques els seus desitjos per les festes nadalenques i el nou any, abans l’exepcional encesa de les llums de nadal.

Les tradicionals peces musicals de l’Escola de Música van escalfar l’ambient previ abans l’esperada il·luminació dels llums de l’arbre de Nadal, el qual un any més es converteix en la cita de referència on tota la ciutadania de la vila dóna la benvinguda a les entranyables festivitats nadalenques de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu