Cercador per paraules clau
04 desembre 2017

Nit d’estrenes a la Nau de Cultura amb el muntatge ‘L’Electe’ i el nou pati de butaques

El debut a la vila de la reconeguda obra del valldoreixenc Ramon Madaula va omplir de gom a gom la Nau de Cultura, que estrenava nou pati de butaques, gràcies a l’acord entre l’EMD-Valldoreix i el Teatre-Auditori de Sant Cugat.

La comèdia dramàtica de l’actor i autor de teatre valldoreixenc, Ramon Madaula, va rebre l’aval del públic valldoreixenc en la cita de divendres passat a la Nau de Cultura. La interpretació dels prolífics actors Abel Folk i Roger Coma va satisfer les més d’un centenar de personaes que es van aplegar a la sala teatral valldoreixenca per gaudir d’una excepcional interpretació que no va deixar ningú indiferent. L’actuació de Coma i Folk va comptar amb la complicitat del públic, que va respondre amb rialles cada una de les moltes situacions hil·larants, que sota la direcció del dramaturg Jordi Casanovas, van escenificar els artistes de la relació entre la política i la psiquiatria.

L’estrena de ‘L’Electe’ no va ser l’única sorpresa que es van endur els assistents a l’espectacle, ja que el divendres també s’estrenaven les noves butaques de la Nau de Cultura. Amb el cartell de complert penjat dues setmanes abans de l’estrena, la totalitat de les 112 localitats del nou pati de butaques es van omplir per gaudir de l’obra de Madaula. La instal·lació de la renovada platea ha estat possible gràcies a un acord entre l’EMD de Valldoreix i el Teatre Auditòri, que permetrà la consolidació de l’espai de la Nau de Cultura com un escenari estable de la programació teatral de la ciutat.

L’arribada de l’obra de Ramon Madaula a la Nau de Cultura se suma a les més de 60 representacions arreu el país i als més de 20.000 espectadors que ja han vist ‘L’Electe’ i que, igual que a Valldoreix, han destacat l’excepcionalitat de la sessió teatral que divendres passat va pujar a l’escenari de Valldoreix per primer cop.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu