Cercador per paraules clau
11 desembre 2017

‘La Nit Màgica’ del Complex Esportiu celebrarà les festes de Nadal amb un sopar-espectacle

Tot està a punt a l’Hotel BlueBay de Sant Cugat per donar el tret de sortida al tradicional sopar nadalenc del Complex Esportiu de Valldoreix, una cita amb festa, ball i espectacle assegurats a càrrec del participant d’‘Operación Triunfo’ Chipper.

El Complex Esportiu convida a tots els seus abonats a una gran festa amb l’equip de l’equipament esportiu el proper divendres 22 de desembre al recinte de l’Hotel BlueBay per celebrar l’arribada de les festes nadalenques. Tots els socis del club i els seus acompanyants podran gaudir, a partir de les 21:30h, d’una gran nit d’àpats i festa. El punt fort de la nit serà l’actuació de Chipper Cooke, un dels participants més estimats de l’edició de 2008 del talent show televisiu Operación Triunfo.

La festa de Nadal del Complex Esportiu d’aquest any es promet única, gràcies a l’ambient de germanor que caracteritza l’entitat valldoreixenca, la música variada i espectacles diversos per no abandonar la pista de ball durant tota la nit i obrir les portes a les esperades festes de Nadal.

L’aforament per assistir a ‘La Nit Màgica’ del Complex és limitat, i l’entrada ja es pot comprar a partir de 30 euros a la recepció del Complex abans que s’exhaureixin totes les places per tenir un lloc a la celebració. Per a més informació sobre la festa i el sopar, es pot trucar al telèfon 93 675 40 55 o al per correu electrònic a l’adreça: info@cevalldoreix.cat.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-12-2023

La 7a Milla Solidària de Valldoreix bat el rècord d’inscripcions amb més de 410 inscrits

07-11-2023

La Milla Solidària de Valldoreix se suma a la causa de La Marató de TV3

06-07-2023

Avança a bon ritme la renovació de la climatització de la piscina del Complex, que tancarà per obres del 7 d’agost al 29 de setembre

15-05-2023

Nikolás Sánchez es corona com el 17è campió del Torneig Vila de Valldoreix de tenis