Cercador per paraules clau
12 desembre 2017

L’Escola de Música celebra el Nadal amb dos concerts a les esglésies de l’Assumpció i Protestant

Els conjunts instrumentals i la coral de l’Escola de Música tancaran un trimestre ple d’activitat amb els tradicionals concerts de Nadal del 21 i 22 de desembre. El públic gaudirà de nadales cantades pels més petits, la música de Txaikovski i l’actuació dels diversos conjunts instrumentals.

La primera cita nadalenca amb l’Escola de Música serà amb el tradicional Concert de Nadal el dijous 21 a l’Església de l’Assumpció, de la mà de les corals de l’EMV. L’espectacle reunirà, a partir de les 19:00h, els joves aprenents de 6 a 12 anys de cant coral de l’EMV. Els grups de cambra de piano, corda, vent i un quartet de clarinets obriran la vetllada i donaran pas a diverses nadales interpretades pels més menuts, mentre que els intèrprets més grans oferiran al públic peces musicals basades en la coneguda obra nadalenca ‘El Trencanous’, del compositor del segle XIX Piotr Txaikovski.

L’Església Protestant de Valldoreix serà l’escenari el dia 22 de desembre de l’última convocatòria musical de l’any del centre. L’alumnat de l’Escola de Música tancarà l’any 2017 musical a Valldoreix i sorprendrà als expectadors a partir de les 18:30h amb un recital d’interpretacions musicals dels conjunts de piano, guitarres, corda i vent. L’objectiu del concert és mostrar davant el públic els avenços de l’alumnat de l’escola, en aquest cas amb un clar toc nadalenc, i que els futurs músics s’acostumin a actuar davant un auditori ple.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu