Cercador per paraules clau
14 desembre 2017

Arrenca el període d’inscripcions per participar a II Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels Somnis’

Les bases ja estan publicades i les inscripcions obertes per participar a la segona edició de la mostra ‘Valldoreix del Somnis’, una iniciativa que persegueix l’obejctiu de, per segon any, omplir els racons més representatius de la vila d’art escultòric.

 La segona edició del projecte artístic de l’associació Amicart Valldoreix es proposa omplir d’art escultòric els paratges més característics de la vila. La II Bienal espera recollir creacions i talles de diversos artistes, tant locals com nacionals i internacionals, en un certamen on tothom que s’avingui a participar podrà mostrar les seves capacitats artístiques amb figures de temàtica lliure que seran repartides pels entorns naturals i urbans més característics de Valldoreix entre el 20 d’octubre i el 20 de desembre de 2018.

Per participar a la convocatòria no hi ha límit d’edat ni de nacionalitat i, encara que és aconsellable que el tema tracti sobre la relació entre les expressions artístiques i la natura, les escultures poden ser de temàtica completament lliure. Per seleccionar les obres els participants hauran de presentar, fins el 30 de març de 2018, el seu projecte escultòric a l’adreça projectes@valldoreixdelssomnis.com. Cada proposta ha d’estar signada per l’autor o autora i acompanyada per les dades personals: nom i cognoms, adreça del domicili, país, telèfon i opcionalment la pàgina web. Cal enviar tres fotografies en color de l’obra a més d’una fitxa tècnica, una descripció de la peça, el currículum de l’artista i una taxació de l’escultura, en cas de possible adquisició durant la mostra.

La instal·lació de les peçes artístiques als entorns valldoreixencs es farà de l’1 fins el 15 d’octubre de 2018 a càrrec dels propis artistes, mentre que les obres finalistes seran finalment anunciades pel jurat el dia 1 de maig de 2018. El primer premi serà atorgat com a ‘premi a la singularitat’, tant pels materials com per la realització. El ‘premi al missatge’ se l’endurà l’escultor que millor sàpiga plasmar a la seva obra la relació entre l’ecologia i les noves tecnologies i el tercer guardó serà entregat a l’artista emergent menor de 30 anys que sorprengui el jurat amb la seva proposta artística.

Per a més informació sobre els criteris de participació, els premis o qualsevol dubte es pot contactar amb Amicart Valldoreix al telèfon 609.349.639, a l’adreça electrònica amicartvalldoreix@gmail.com o físicament al local de l’associació al carrer Sant Francesc, 9 de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu