Cercador per paraules clau
21 desembre 2017

L’EMD millora el paviment de diferents carrers de Valldoreix

L’EMD de Valldoreix va dur a terme la setmana passada vàries accions de reacondicionament de l’asfaltat del passeig Oreneta i alguns trams tant del passeig Mas Roig com de la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, per reparar aquelles zones on el paviment estava malmès.

Els treballs d’adequació, que han tingut un cost de prop de 55.000€, van consistir en el fresat de l’antic paviment en les zones en mal estat, per tal d’aconseguir una base òptima on assentar el nou paviment. Previ a la repavimentació es va procedir a l’estesa d’una capa d’imprimació, que va servir per assegurar la correcta fixació de la nova capa d’asfalt.

Les obres es van dirigir a aquells trams de les artèries principals de la vila, que per l’ús intensiu que s’en fa per part dels usuaris, han sofert més el desgast i presentaven irregularitats o fins hi tot algun clot. Les zones més afectades es localitzaven en el passeig Oreneta; a la Rambla Mn. J. Verdaguer, en la cruïlla amb el passeig Gardènia; o a diferents trams del passeig Mas Roig.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-09-2023

934 llums LED més per il·luminar els carrers de Valldoreix

06-07-2023

Avança a bon ritme la renovació de la climatització de la piscina del Complex, que tancarà per obres del 7 d’agost al 29 de setembre

27-04-2023

L’EMD renovarà l’asfalt dels carrers Nard, Pg. Oreneta i Av. mossèn Jacint Verdaguer la setmana vinent

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta