Cercador per paraules clau
01 març 2018

Tot a punt per la 3a Cursa d’Esquí Solidària de l’Associació Anita contra el càncer infantil de cèl·lules germinals

L’estació d’esquí de Font Romeu, a la Cerdanya francesa, acollirà la tercera edició de la Cursa d’Esquí Solidària Anita el proper dissabte 10 de març a partir de les 8:30 hores.

L’Associació Anita de Valldoreix segueix treballant per finançar el seu programa d’investigació i formació internacional de 5 anys de durada per a l’eradicació del càncer de cèl·lules germinals o càncer de desenvolupament infantil i que està liderat conjuntament per la Fundació d’Investigació de l’Hospital de Sant Joan de Déu i per l’Amatruda Lab, del Centre Mèdic de la Universitat UTSouthwestern de Dallas.

La tasca de l’Associació Anita se centra en recaptar diners per donar continuïtat al programa per a la formació d’un investigador/a que durant 3 anys es formarà a l’Amatruda Lab, per després tornar a Barcelona i durant 2 anys desenvolupar els coneixements adquirits a Dallas per endegar el projecte ‘Tumor de cèl·lules germinals’ a la Fundació d’Investigació Sant Joan de Déu. El cost anual del projecte és de 50.000€.

La 3a Cursa d’Esquí Solidària Anita consistirà un any més en un Eslàlom Gegant obert a totes les edats i està adreçat a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’un dia d’esquí en família i col·laborar en la causa solidària de l’Associació Anita. El preu de l’entrada és de 38€ i inclou el forfait, l’assegurança i la inscripció a la cursa. Per a tots aquells que ja tinguin forfait i vulguin prendre part de la prova el preu és de 25€ i es disputarà a la pista du Levant a el Coll de Pam. Les entrades estan a la venta al web: www.asociacionanita.org/carrera

Les persones que, tot i no esquiar, vulguin participar de l’acte ho poden fer assistint a l’esdeveniment, animant els participants i prenent part de la rifa que l’associació celebrarà a les mateixes instal·lacions de l’estació d’esquí de Font Romeu. L’organització també ha habilitat una ‘Fila zero’ amb què les persones que no poden assistir podran fer un donatiu des d’1 a 15€, que serviran per ajudar a donar continuïtat al projecte.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

28-11-2022

L’Asociación Anita i l’EMD-Valldoreix uneixen esforços per portar la musicoteràpia al domicili de pacients oncològics

19-10-2022

L’EMD-Valldoreix i l’ONG NASCO Feeding Minds sumen esforços per tirar endavant un projecte de formació digital a Ghana

14-06-2022

L’EMD de Valldoreix i Refugees Welcome renoven el seu vincle solidari d’ajuda als refugiats

24-05-2022

L’EMD de Valldoreix i la Fundació Catalònia Creactiva juntes des del 2016 en la integració de persones en risc d’exclusió