Cercador per paraules clau
25 abril 2018

L’EMD celebra la diada de Sant Jordi repartint roses entre el veïnat de Valldoreix

La commemoració del dia del llibre i la rosa a Valldoreix va ser una jornada de celebració, tot i ser dia laborable, gràcies al repartiment de roses entre els comerços i els veïns i veïnes de Valldoreix, que es va fer per part de l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix.

La iniciativa va anar a càrrec de la presidenta accidental de l’entitat Susana Herrada i de la vocal de Participació Ciutadana, Elena Degollada, que es van desplaçar als diferents comerços de Valldoreix, on van obsequiar a treballadors i clients amb una rosa per desitjar-los un feliç dia de Sant Jordi.

La celebració havia començat una mica abans a la Casa de la Vila de Valldoreix i a les instal·lacions de la Brigada Municipal, on el repartiment de roses va anar a càrrec del president de l’EMD, Josep Puig, que per sorpresa es va apropar a la casa consistorial per celebrar Sant Jordi amb els treballadors i desitjar-los una feliç diada. Josep Puig va departir animadament amb els tècnics, administratius i operaris de Valldoreix, fet que demostra que el president ja encara la recta final del seu procés de rehabilitació després de la intervenció quirúrgica a la que es va haver de sotmetre durant les passades festes de Nadal.

A la tarda va ser el torn del Casal d’Avis de Valldoreix, on Susana Herrada, Elena Degollada, el vocal d’Esports i Joventut Bernat Gisbert, i el vocal de Cultura i Gent Gran Joaquim Castelló, van assistir a la celebració del Sant Jordi de l’entitat de gent gran de la vila i on es va fer una lectura de poemes de Montserrat Abelló i una cantada a càrrec de la coral del Casal.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

16-10-2023

Valldoreix no falla a la seva cita anual amb la història i la tradició de l’Aplec de la Salut

27-09-2023

Valldoreix se cita un any més amb la tradició de l’Aplec de la Salut el 15 d’octubre

24-10-2022

L’Aplec de la Salut recupera la normalitat precovid i torna a omplir l’esplanada de l’ermita de tradició i cultura

13-09-2022

Valldoreix celebra la Diada refermant el compromís del municipalisme amb la defensa de la democràcia