Cercador per paraules clau
09 maig 2018

Els millors jugadors joves del món competiran un any més per guanyar el 12è torneig Futures Internacional Vila de Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix i l’EMD-Valldoreix enguany sumen esforços amb la plataforma Tennium, start-up del món del tennis, per assolir de nou la fita que el Futures segueixi sent un dels 4 únics tornejos que la Federació Internacional de Tennis (ITF) organitza a Catalunya.

El 12è torneig Futures Internacional Vila de Valldoreix-Trofeu Tennium forma part del circuit de promoció de la ITF, que permet als jugadors emergents del tennis nacional i internacional guanyar punts ATP que els permetran fer el salt al circuit professional. L’altre gran incentiu del torneig és la seva dotació econòmica, que repartirà un total de 15.000 dólars en premis. El quadre final del torneig estarà format per 32 jugadors que hauran de lluitar per conquerir el torneig. El torneig compta amb 18 jugadors caps de sèrie, 4 jugadors convidats per l’organització i 2 jugadors convidats per la ITF. La BTT Academy estarà representada al campionat per fins a 10 jugadors.

La presentació del torneig s’ha fet aquest dilluns a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, on la presidenta accidental de l’EMD-Valldoreix, Susana Herrada, ha donat la benvinguda al president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell; al representant de Tennium, Lucas Pigossi; i al director del torneig i coordinador esportiu de la BTT Academy, Albert Riba. La presidenta accidental de Valldoreix va mostrar la satisfacció de la vila per poder acollir la celebració, un any més, del torneig Futures a Valldoreix i poder gaudir dels millor jugadors promeses del tennis internacional a Valldoreix. En aquest mateix sentit Susana Herrada va mostrar el compromís de l’EMD amb el torneig assegurant que seguirem donant suport al Futures per molts anys.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix