Cercador per paraules clau
12 juny 2018

Les portes de la Casa de la Vila s’obren per rebre al Valldoreix FC

El govern de l’EMD, representat pel vocal d’Esports i Joventut, Bernat Gisbert, i la vocal d’Economia, Serveis Generals  i Participació Ciutadana, Elena Degollada, van ser els encarregats ahir de donar la felicitació institucional de l’EMD de Valldoreix al club valldoreixenc,rrr per la seva gran temporada i el merescut ascens a segona catalana. A les mostres d’agraïment i enhorabona es va afegir la reivindicació d’un camp de futbol per al club.

El vocal d’esports Bernat Gisbet, acompanyat per la vocal d’Economia, Serveis Generals, Participació Ciutadana, Elena Degollada, va donar ahir 11 de juny l’enhorabona al Valldoreix FC pel seu històric ascens de categoria. El primer equip del Valldoreix ha aconseguit, en només 8 anys des de la seva fundació, la gran gesta de pujar a la segona divisió catalana.

Durant els parlaments, el president Jorge González i l’entrenador José Andrés Vargas, acompanyats per la plantilla del Valldoreix, es van mostrar molt orgullosos que un club amb només 8 anys d’història hagi aconseguit la fita de formar part de la classificació de segona catalana per la propera temporada. Per la part de l’EMD, Bernat Gisbert va afegir a les mostres de felicitació i enhorabona la necessitat per la vila d’un camp de futbol per acollir les properes cites dels verd i blancs. Gisbert va declarar als mitjans que “ara mateix no els podem oferir un camp de futbol a Valldoreix, però esperem poder-ho fer a mitjà-llarg termini. Un club com aquest es mereix un camp aquí”.

El club es va mostrar molt agraït per la recepció, mentre que l’EMD va lliurar una peça artística a l’equip verd -i – blanc com a reconeixement pel mèrit esportiu amb un gravat elaborat pel reconegut artista valldoreixec ADOLF que representa l’obra guanyadora de la I Biennal d’Escultura Valloreix del Somnis.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix