Cercador per paraules clau
03 juliol 2018

El cor jove Music’Al Cor enlluerna la Festa Major de Sant Cugat amb ‘Un Concert de Pel·lícula’

El Cor Jove de la Coral l’Harmonia de Valldoreix va protagonitzar una de les actuacions més destacades de la Festa Major de Sant Cugat amb un recital on l’audiència va poder gaudir de les bandes sonores més representatives de la història de la petita i la gran pantalla.

Els joves de la Coral l’Haromia es va donar cita l’1 de juliol per celebrar la festa grossa de la ciutat de Sant Cugat amb una interpretació de cançons de pel·lícules i sèries conegudes per grans i petits. Durant l’esperada actuació de Music’Al Cor, l’emblemàtic edifici del Celler Cooperatiu de Sant Cugat es va convertir en escenari de les pel·lícules i sèries televisives més estimades per tot el públic.

Els joves cantants, dirigits per la batuta del prolífic director Albert Santiago, van enlluernar al públic del Celler Cooperatiu amb un ampli repertori de les cançons de pel·lícules preferides de l’audiència com el ‘Trashing in the camp’ de Tarzan, ‘Someone in the crowd’ de La La Land, l’emotiu i mític ‘I’m a believer’ de Shrek, la cançó del musical Rent ‘Seasons of Love’, ‘Halo/Walking on Sunshine’ de la sèrie-musical Glee i la banda sonora de la pel·lícula de 007, Skyfall.

La proposta musical dels integrants del Cor Jove no va decebre i va complir amb la promesa d’acomiadar la Festa Major de Sant Cugat amb un agradable vetllada musical amb les bandes sonores més clàssiques del cinema i de la petita pantalla.

Qui no es va voler perdre l’actuació de la coral Mucic’al Cor va ser la presidenta accidental de l’EMD de Valldoreix, Susana Herrada que es va apropar al Celler Cooperatiu per gaudir de les interpretacions dels joves cantants del cor valldoreixenc.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix