Cercador per paraules clau
17 juliol 2018

El VIII Torneig Super Gran Slam ‘Salerm Cosmetics’ es disputa aquesta setmana al Club Esportiu Valldoreix

Valldoreix es converteix un any més en el pol d’atenció del món palístic català amb la celebració de la 8ª edició del Super Gran Slam de Pàdel ‘Salerm Cosmetics’. L’esperada cita a les pistes del CE Valldoreix repartirà aquesta setmana un total de 4.500€ en premis entre els guanyadors del torneig.

L’esport d’alt nivell i les figures més destacades del món del pàdel es donen cita a Valldoreix un any més per disputar el torneig de pàdel més rellevant del circuit català, i que porta 8 exitoses edicions aplegant les millors figures de la competició a les instal·lacions del club valldoreixenc.

Els enfrontaments del torneig es divideixen segons el nivell i gènere dels competidors. Els participants s’agrupen dins les categories masculina o femenina i de 1a, 2a, 3a o 4a categoria, dirigits des de la cadira d’arbitre pel veterà col·legiat català Toni Duch, encarregat de vetllar pel correcte desenvolupament dels partits. Les dues finals del campionat es disputaran aquest proper diumenge 22 de juliol partir de les 10:00h, començant per la final femenina. Un cop la guanyadora s’alçi amb la victòria, l’organització donarà el tret de sortida a la final masculina, al voltant de les 11:00h.

Cada esportista rebrà una bossa d’obsequis de benvinguda amb una samarreta conmemorativa del certamen, productes cosmètics, un bloc de notes i bolígraf Copcisa, una ampolla d’aigua i un paquet de ‘filipinos’ per recuperar forçes.

Per garantir l’èxit de la competició, l’organització tècnica del Super Gran Slam compta amb l’experiència de la Barcelona Total Tennis Academy, el suport de la Federació Catalana de Pàdel i la World WPA Padel Academy.

Amb la disputa, un any més, del Gran Slam de Pàdel a Valldoreix, la vila es referma com una de les capitals del panorama palístic català i es confirma com una de les places fortes del pàdel a nivell internacional.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix