Cercador per paraules clau
18 juliol 2018

Una gran olivera completa els treballs d’urbanització de la plaça de les Oliveres

La instalació, aquesta setmana, d’una gran olivera ha posat punt i final als treballs de remodelació de la plaça de les Oliveres del barri de Can Monmany, una actuació que vol rememorar els trets d’identitat del passat agrícola d’aquest barri valldoreixenc.

La plantació d’una olivera al bell mig de la rotonda de la plaça de les Oliveres compleix amb l’objectiu principal de l’acció de l’EMD de Valldoreix de conjugar les funcions d’una cruïlla de distribució de trànsit rodat de vehicles amb un espai d’identitat de l’històric barri de Monmany. D’aquesta forma, la nova plaça compleix amb la funció de recordar que l’emplaçament actual de la nova plaça era en el passat els terrenys que ocupava el camp d’oliveres de la masia de Can Monmany.

El gruix de l’obra es va enllestir a principis d’aquest any, seguint el criteri d’ordenació de la plaça en forma plataforma única, mesura que actua com a reductora de velocitat de pas dels vehicles. El projecte ha servit també per eixamplar les voreres, adaptar els passos de vianants i millorar l’espai de les marquesines de parades d’autobús.

El projecte de reordenació de l’espai també ha servit perquè l’equip tècnic de l’Entitat Municipal hagi pogut implantar una solució que completa la millora de la plaça amb el soterrament de les infraestructures de la xarxa de telecomunicacions i la renovació del servei d’aigües.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-09-2023

934 llums LED més per il·luminar els carrers de Valldoreix

06-07-2023

Avança a bon ritme la renovació de la climatització de la piscina del Complex, que tancarà per obres del 7 d’agost al 29 de setembre

27-04-2023

L’EMD renovarà l’asfalt dels carrers Nard, Pg. Oreneta i Av. mossèn Jacint Verdaguer la setmana vinent

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta