Cercador per paraules clau
27 setembre 2018

El Club Esportiu Valldoreix s’omple de pàdel un any més amb la celebració del Circuit Guinot Prunera

Les pistes del CE Valldoreix s’han convertit en l’escenari idòni durant una setmana per l’exhibició de pàdel del Circuit Guinot Prunera, abans conegut com el Circuit Padelcat. Els amants d’aquest esport han tingut la oportunitat de competir per la victòria, mostrar al públic les seves habilitats i millorar la seva tècnica del 15 al 22 de setembre.

La vuitena convocatòria del circuit palístic valldoreixenc no defrauda i, tot el canvi de nom, el Circuit Guinot Prunera ha tornat a ser un èxit de participació, competitivitat, joc net i una mostra més del fort caràcter esportiu de la vila de Valldoreix. Durant tota una setmana, els esportistes de tots els nivells i categories van aprofitar l’oportunitat de competir a les pistes del CEV, relaxar-se a les zones de descans exclusives i gaudir de la cata de productes dels patrocinadors del torneig.

L’equip organitzatiu del certamen destaca l’afluència de públic als partits i l’esperit de joc net imperant en tot moment a la competició mentre que a nivell esportiu el CEV subratlla com el millor enfrontament del circuit, la final de les dues millors parelles del rànking de la 4ª categoria masculina que va enfrontar el duet Pedro Peña i Álex García contra Jordi Planas i Pau Jové en un matx que es va acabar emportant l’equip Planas-Jové. El quadre de la resta de parelles guanyadores a la seva respectiva categoria ha sigut els següent: 1ª Masc: Roger Almúnia/Facundo Arabia; 2ª Masc: Javier Gargallo/Sergio Fernández; 3ª Masc: David Fernández/David García; 4ª Masc: Jordi Planas/Pau Jové; 1ª Fem: Anna Martínez/Mireia Recasens; 2ª Fem: Imma Soler/Aina Hernandez; 3ª Fem: Ana Heredero/Cristina Anfrus; 1ª Mixta: Luis Cirus/Anais Navarro; 2ª Mixta: David Fernández/Judith Hernández; 3ª Mixta: Jaime Bulgani/Sandra Fabre.

Per qui s’hagi quedat amb ganes de participar al torneig o vulgui repetir, la propera cita amb el circuit de pàdel Guinot Prunera d’aquest any l’organitza el barceloní CE Laietà del 14 al 21 d’octubre, amb límit inscripcions fins l’11 d’octubre.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-12-2023

La 7a Milla Solidària de Valldoreix bat el rècord d’inscripcions amb més de 410 inscrits

07-11-2023

La Milla Solidària de Valldoreix se suma a la causa de La Marató de TV3

06-07-2023

Avança a bon ritme la renovació de la climatització de la piscina del Complex, que tancarà per obres del 7 d’agost al 29 de setembre

15-05-2023

Nikolás Sánchez es corona com el 17è campió del Torneig Vila de Valldoreix de tenis