Cercador per paraules clau
04 octubre 2018

L’èxit esclatant de la 6a Oktoberfest Vall d’Or de Valldoreix aplega milers de visitants a l’Espai Garden

La festa de la cervesa de Múnic s’ha traslladat un any més al cor de Valldoreix per convertir l’Espai Garden en una gran celebració de l’Oktoberfest amb rebosteria, àpats i cervesa alemanya, música típica bavaresa, el concurs de vestimenta tradicional del länder alemany i una zona de jocs infantils per als més menuts.

La festa d’Octubre de Múnic no ha passat gens desapercebuda a Valldoreix aquest cap de setmana amb la sisena edició de l’Oktoberfest organitzada per l’Associació de Veïns Vall d’Or i voltants del Mas Roig. L’associació i l’EMD de Valldoreix han organitzat, per primer cop en la seva història, dos dies de diversió dins un ambient propi de la Theresienwiese de Múnic per omplir l’Espai Garden amb actuacions musicals, menjar i cervesa tradicionals de la capital bavaresa i el ja tradicional concurs de vestits típics de Baviera.

El parlament de la presidenta accidental de l’EMD-Valldoreix, Susana Herrada, va inaugurar oficialment dues intenses jornades de festa. Les portes de l’Espai Garden, a tocar de la Casa de la Vila, es van obrir de bat a bat divendres 28 de 18:00h a 23:00h per acollir la multitud que es va atrevir a apropar-se a conèixer les costums i tradicions alemanyes a l’Oktoberfest, mentre que dissabte 29 el festeig es va allargar des de les 12 del matí fins la una de la matinada. Durant dues intenses jornades, la vila es va traslladar a la capital de Baviera per gaudir d’una de les celebracions tradicionals més famoses d’Alemanya i més reconegudes a nivell internacional.

Durant la festa, els presents van poder gaudir de música folklòrica bavaresa, de cançons per tots els gustos de l’Orquesta Vilnycs i de l’esperat concurs de vestimenta tradicional del Länder alemany, on l’organització va premiar a les parelles que van aconseguir impressionar el jurat vestint-se com un autèntic ciutadà de Baviera.

Amb la celebració de la 6ª festa de la cervesa, Valldoreix ha donat punt i final a un programa d’actes de Festa Major 2018, que ha destacat per la implicació i la participació de la ciutadania valldoreixenca.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

16-10-2023

Valldoreix no falla a la seva cita anual amb la història i la tradició de l’Aplec de la Salut

27-09-2023

Valldoreix se cita un any més amb la tradició de l’Aplec de la Salut el 15 d’octubre

24-10-2022

L’Aplec de la Salut recupera la normalitat precovid i torna a omplir l’esplanada de l’ermita de tradició i cultura

13-09-2022

Valldoreix celebra la Diada refermant el compromís del municipalisme amb la defensa de la democràcia