Cercador per paraules clau
23 octubre 2018

Toti Soler i Joan Massotkleiner homenatgen a Valldoreix les grans poetesses en llengua catalana

La Nau de Cultura va ser l’escenari on el reconegut compositor i guitarrista del moviment de la Nova Cançó, Toti Soler, i el prestigiós actor de teatre, cinema i televisió Joan Massotkleiner van protagonitzar el muntatge poètic i musical ‘POETES, elles tenen la paraula’.

L’EMD de Valldoreix va programar el passat divendres una actuació oberta a tota la ciutadania on el mestre Toti Soler i l’artista Joan Massotkleiner van retre merescut homenatge a les grans dones de la poesia contemporània catalana, amb una recitació musicada de l’ampli repertori dels versos més destacats de les grans plomes de la lírica femenina en català. L’actuació, enmarcada al 18è Festival de Poesia de Sant Cugat, va captivar al públic amb la profunda i penetrant veu de Joan Massotkleiner i l’emotiva guitarra de Toti Soler.

El recital poètic-musical va donar veu als apassionats versos de creadores de la talla de Maria-Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Marta Pessarrodona, Teresa Pasqual, Maria Antònia Salvà, Clementina Arderiu, Rosa Leveroni, Maria Àngels Anglada, Quima Jaume, Cèlia Sànchez-Mústich i Vinyet Panyella. La Nau de Cultura va ser el marc ideal on tot el públic assitent va poder gaudir d’un excel·lent maridatge entre les paraules, la veu i la música, executat amb mestratge per dues figures destacades del panorama cultural de Catalunya com Toti Soler i Joan Massotkleiner.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix