Cercador per paraules clau
13 novembre 2018

L’EMD inaugura amb una festa ciutadana l’escultura ‘Diàleg Monumental’ en record Pi de l’Estació

L’EMD de Valldoreix va inaugurar el passat diumenge l’escultura ‘Diàleg Monumental’, creada pels artistes Ariane Patout i René Müller a partir del tronc del Pi de l’Estació, mort al juny passat afectat per una infecció. 

 La nova escultura de la Plaça de l’Estació va quedar oficialment inaugurada el diumenge 11 per la presidenta accidental de l’EMD de Valldoreix, Susanna Herrada, amb un acte obert a tota la ciutadania. La festa ciutadana va servir per donar la benvinguda a la nova vida del Pi de l’Estació, reconvertit en escultura batejada amb el nom de ‘Diàleg Monumental’, que consisteix en dues singulars cadires de fusta creades a partir de les dues branques principals de l’heptagenari que encara quedaven en peu.

La inauguració de la nova escultura va anar de la mà amb l’estrena de la reforma de l’espai, que ha consistit en la plantació de tres til·lers i la instal·lació d’una placa en record del Pi de l’Estació. L’acte va estar presidit pels parlaments de la presidenta accidental de l’Entitat Municipal, Susana Herrada, l’historiador Juanjo Cortés i dels artistes autors de l’escultura. L’acte també va comptar amb la participació de l’Associació Valldoreix Espais Naturals (VEN), que van fer el donatiu per fer la plantació dels tres til·lers.

Per acabar l’acte, la parella creadora de l’escultura va regalar a Valldaurex, el VEN i l’EMD un petit recordatori de fusta creat amb restes de l’arbre a l’EMD-Valldoreix i amb un gravat de la silueta de l’antic Pi de l’Estació.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

02-02-2024

Valldoreix en emergència per sequera: què pots fer i què no

06-12-2023

La campanya anual per controlar l’eruga processionària a equipaments i espais públics es farà demà a la nit

30-10-2023

Valldoreix treballa tot l’any en la prevenció contra incendis; continuen les aclarides a les franges de protecció

15-06-2023

Valldoreix es prepara per a l’estiu netejant les franges perimetrals contra incendis