Cercador per paraules clau
14 desembre 2018

Neus José Rodríguez substituirà a Joaquim Castelló al govern de l’EMD de Valldoreix

La Junta de Veïns es va reunir ahir en convocatòria extraordinària per certificar la renúncia del vocal Joaquim Castelló, membre del govern de Valldoreix des de 2011, i oficialitzar la proposta de Neus José Rodríguez com a nova vocal de l’EMD de Valldoreix.

L’equip de govern va convocar ahir, 13 de desembre, una Junta de Veïns i Veïnes extraordinària per fer efectiva la renúncia de Castelló i donar pas a Neus José Rodríguez, que assumirà les seves tasques fins les eleccions de maig de 2019. La presidenta accidental de l’EMD de Valldoreix, Susana Herrada, va agraïr a Castelló els serveis prestats a la vila des del govern municipal, mentre que Noël Climent (ERC) també va dirigir bones paraules a Castelló, però va lamentar que el ja exvocal no assistís al ple per explicar els motius de la seva decisió.

Joaquim Castelló, Vocal de Medi Ambient, Cultura i Sostenibilitat, va abandonar el govern de l’Entitat Municipal de Valldoreix després de presentar la seva dimissió el passat 28 de novembre per ‘motius polítics’. Castelló era part del govern de Valldoreix com a independent des de 2017, després d’abandonar el PDeCAT per discrepàncies amb la direcció del partit a Sant Cugat.

Un cop la Junta Electoral Central validi la decisió del Ple entre aquest mes i el següent, l’EMD celebrarà una nova sessió extraordinària per a que Neus José pregui possesió del seu nou càrrec com a vocal del govern local de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix