Cercador per paraules clau
14 febrer 2019

L’Handbol Valldoreix i el CH Sant Cugat homenatgen aquest dissabte a Sergi Porteros

El Club Handbol Valldoreix i el Club d’Handbol Sant Cugat C s’uneixen aquest proper dissabte per retre un merescut homenatge a Sergi Porteros Villar, un dels excursionistes morts a l’accident dels Andes del passat gener i exjugador d’ambdós equips. L’acte se celebrarà abans de disputar el derbi entre els dos conjunts corresponent a la 16ª jornada de la lliga de 2ª Catalana.

El tercer equip del Handbol Sant Cugat i el CH Valldoreix dedicaran un sentit reconeixement al desaparegut exjugador dels dos clubs d’handbol locals, Sergi Porteros, abans del partit que enfrontarà els dos rivals el proper dissabte 16 al pavelló 3 de la Zona Esportiva de la Rambla del Celler a les 21:00h.

El santcugatenc Sergi Porteros Villar, una jove promesa del handbol català, va perdre la vida a la serralada dels Andes el passat mes juntament amb dos companys d’expedició, Adrià Sanjuan Perelló i Gerard Borrull Regal, i el guia de muntanya Rubén Darío Alva, en veure’s sorpresos per una allau a la zona alpina del Nevado Mateo. ‘Porte’, com era conegut pels seus cercles més propers, era estudiant d’enginyeria industrial a l’Universitat Politècnica de Catalunya i va competir al Handbol Sant Cugat fins el 2015, quan va marxar per incorporar-se a les files del CH Valldoreix. Porteros va jugar amb els verd-i-negres fins que es va traslladar a Itàlia per continuar els seus estudis.

Per aquesta raó, el partit que enfronta els dos equips del Sergi és la millor ocasió per tenir un record per Porteros, que tenia previst reincorporar-se a la disciplina del CH Valldoreix aquesta temporada, i fer un reconeixement a la seva família, part fonamental dels dos clubs.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

13-06-2024

Certificat d’antiguitat i/o legalitat